Unieke atleten?Unieke Coaching.

Over ons

Onze aanpak is niet alleen gebaseerd op ervaring en intuïtie; het wordt ook onderbouwd door cijfers en data. Daarom combineren we onze passie met gegevens om effectieve strategieën te ontwikkelen die onze atleten helpen om hun doelen te bereiken en hun dromen waar te maken.

Afhankelijk van jouw beschikbare tijd, ervaring en logistieke mogelijkheden, zetten we een gepersonaliseerd trainingsplan op, gebaseerd op jouw unieke profiel en mogelijkheden.

Samen werken we toe naar haalbare doelen en stellen we meetpunten vast om jouw voortgang te volgen. Maar het gaat verder dan alleen trainen; het gaat om het bouwen van een community waarin kameraadschap en ondersteuning de sleutel zijn tot succes.

Triathlon

De ultieme combinatie van duursport en doorzetting

De droom van elke duursporter: Triathlon. Een intense combinatie van zwemmen, fietsen en lopen, waarbij training over de drie disciplines elkaar versterkt en uitdaagt.

Of je nu nieuw bent in triatlons en ondersteuning nodig hebt bij het opzetten van je eerste racefiets en trainingsschema, of je droomt van het voltooien van een Ironman - wij zijn er om je te helpen. Hoe ga jij het beste uit jezelf halen en finishen als een echte "Ironman"?

Ik wil triathlon coaching
Running

Van “start to run” tot een ultra marathon.

Lopen is niet zomaar een sport, het is een wetenschap en een kunst. Het is de perfecte combinatie van fysieke kracht en mentale weerbaarheid, gedreven door passie en precisie. Gelukkig is het daarnaast ook de meest toegankelijke sport.  Schoenen in de tas en de wereld is jouw speeltuin, lopen kan je overal.

Bij 3COACH omarmen we het plezier, de wetenschap en techniek van het hardlopen om jou te helpen je doelen te bereiken. Of je nu net begint of al droomt van het finishen van een marathon, onze coaching is er voor jou. Zelfs voor Trailrunners hebben we een aanbod op maat. Samen brengen we jouw prestaties naar een hoger niveau, met meetbare vooruitgang en duurzame resultaten.

Ik wil RUNNING coaching
Cycling

Van recreatief tot competitief niveau op roadbike of tijdritfiets.

'Vive le Vélo!' Letterlijk voor velen een levenstijl. Het voelen van de wind op je gezicht, het ritme van de pedalen onder je voeten, de spanning van de race tegen de klok.

Bij 3COACH begrijpen we het als geen ander en gebruiken we die kennis om jou te helpen je doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent die zijn eerste kilometers maakt of een ervaren renner die droomt van epische ritten en uitdagende races, onze coaching is gebaseerd op bewezen methoden en geavanceerde technologie. Samen bouwen we aan je kracht, uithoudingsvermogen en techniek, zodat je het beste uit jezelf kunt halen op de fiets.

Ik wil Cycling coaching
Health

Samen sleutelen aan jouw lifestyle.

Gezondheid is niet alleen een doel, het is een levensstijl. Het gaat om het vinden van de balans tussen lichaam en geest, het maken van bewuste keuzes en het streven naar welzijn op alle niveaus.

Bij 3COACH werken we samen met jou aan het optimaliseren van je lifestyle. Of het nu gaat om het verbeteren van je voedingspatroon, het versterken van je lichaam door middel van beweging, of het vinden van manieren om stress te verminderen en een gezonde geestelijke gezondheid te bevorderen

Ik wil Health coaching