Over 3coach

Over ons

Ontdek het krachtige duo achter 3COACH: Leslie De Cuyper en Christian Meuser. Samen bundelen ze hun passie en expertise om atleten te begeleiden naar buitengewone prestaties. Met een uitgebalanceerde mix van ervaring en kennis, bieden ze een doelgerichte aanpak die atleten naar persoonlijk succes leidt.

Lees ons manifesto
Leslie DecuyperLeslie Decuyper

Leslie De Cuyper

Endurance coach, gespecialiseerd in langeafstandstriathlon. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sport heeft Leslie zijn vaardigheden en kennis verfijnd om atleten te helpen hun topprestaties te bereiken. Hij heeft een indrukwekkend persoonlijk record van 9 uur op de Ironman en heeft meerdere keren gekwalificeerd voor en deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Kona.Leslie's sportieve reis begon op jonge leeftijd met karate, waar hij tot zijn twintiger jaren internationaal in competitie stond. Deze levenslange toewijding aan sport heeft zijn filosofie gevormd dat sport niet alleen een hobby is, maar een levensstijl. Hij combineert een veeleisende carrière in digitale ervaringen met zijn liefde voor sport en coaching. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om prestaties te combineren met een drukke agenda, waardoor hij een begrijpende en effectieve coach is voor atleten die meerdere verplichtingen moeten balanceren.

Christian MeuserChristian Meuser

Christian Meuser

Christian Meuser, een ingenieur van opleiding, is al 46 jaar gelukkig getrouwd met Martine en is trots op zijn dochter Aline en kleinkinderen Reinout en Flore. Bijgenaamd Xtian, ontdekte hij zijn liefde voor sport op jonge leeftijd, maar begon pas op zijn 32ste serieus met gestructureerde training en competitiesport. Sinds 1989 is triatlon zijn passie, met een focus op de hele afstand sinds 1993. In 1996 veroverde hij de titel van Belgisch Kampioen 1/1 triatlon en won hij de superprestige in de categorie 40+. Als 59-voudig Ironman-finisher, waaronder 18 keer op Hawaii, heeft hij talloze overwinningen en podiumplaatsen behaald. Als initiatiefnemer van "Proud to be clean", een project uit de jaren 90 dat dopingvrije sport promootte, heeft Xtian zich altijd ingezet voor integriteit in de sport. Na meer dan 10 jaar begeleiding bij Jos Henderieckx - Nottebohm Hart & Sport Academie, ontwikkelde hij zich verder als triatleet en coach.

Klaar om van je droom een realiteit te maken?

CONTACTEER ONS