Een community met gedeelde passie.

Runners taking a rest in the shade
Runners hiking up a path

Community

In het hart van onze missie streven we niet alleen naar uitmuntendheid of podiumplaatsen, maar ook naar de persoonlijke triomfen die veel verder reiken dan de finishlijn.

Met elke slag, trap en duw, gebruikt 3COACH de kracht van data en wetenschap om een trainingsprogramma's op maat te maken dat even uniek is als de duursporters die we willen helpen.

Hier wordt elke hartslag een ritme van optimalisatie, elke ademhaling een getuigenis van de symbiose van geest, lichaam en machine.

2 cyclists having fun
2 Cyclists hanging out
Athlete enjoying coffee
Swimmers talking in training
A woman standing in front of a wayfinder pole
Bunch of coffees on a tray

Atleten aan het woord

Runner taking a sip of water
3COACH heeft mijn triatlonvaardigheden enorm verbeterd! Hun trainingsschema's hebben mijn uithoudingsvermogen en techniek versterkt. De groepsstages bieden een motiverende omgeving waarin ik continu word uitgedaagd. Dankzij 3COACH ben ik een betere triatleet geworden en heb ik een passie ontwikkeld voor voortdurende prestatieverbetering.”
- Jonas
Woman on the tracks readyto run
“Toen ik bij 3COACH begon, had ik een hardnekkige blessure aan mijn kuit. Dankzij de gepersonaliseerde schema's en alternatieve trainingen liep ik afgelopen najaar pijnvrij een halve marathon. 3COACH heeft me geholpen mezelf en mijn lichaam beter te leren kennen en gaf me de nodige push en vertrouwen om doelen te bereiken. Ik ben gegroeid als loper en heb mezelf ook fietsend meerdere keren verbaasd.”
- Verena
Athlete resting
“Dankzij 3COACH combineer ik mijn trainingen naadloos met mijn privé en professioneel leven. Steeds met een familiale doch professionele aanpak, met de klemtoon op consistentie en regelmaat.  Drie jaar, 4 Ironman 70.3 en 2 marathons later, sta ik nu voor mijn eerste volledige Ironman met voldoende bagage en heel veel zelfvertrouwen. Geïnspireerd door alle andere atleten bij 3COACH!”
- Mario
Person on a bike smiling
“De coaching van 3coach voor triatleten is geweldig! Dankzij hen heb ik mijn sterke punten ontdekt en geleerd hoe ik mijn zwakke punten kan verbeteren. Ze hebben mijn training aangepast aan mijn blessuregevoeligheid, waardoor ik echt vooruitgang heb geboekt. Ik raad 3coach zeker aan aan iedereen die serieus wil groeien als triatleet!"”
- Dennis

Klaar om van je droom een realiteit te maken?

CONTACTEER ONS