Wim Van de Wielle en Colpie versterken het coaching team

#3COACH#COMPETENCECENTRE#ervaringen_delen

Vanaf vandaag gaan we bij 3COACH.BE terug met 3 trainers aan de slag!

Wim Van De WielleWimVDW Hawaii 2015

Na enkele jaren gedwongen afwezigheid komt Wim Van De Wielle (°8.10.1978) terug thuis in zijn vertrouwde 3COACH’habitat.
Wim, brandweerman van beroep is regent LO, werkte jaren in een fitness centrum en deed daar zijn eerste ervaringen op als coach. Als triathleet werkte Wim samen met Kathleen Smet en verzamelde daar triathlon-specifieke kennis. In de late jaren 2000 coachte hij – onder 3COACH’vlag tientallen atleten naar hun personal bests. In de toekomst wil hij zijn kennis en passie terug gaan doorgeven.

Als atleet vinden we Wim vanaf 2002 regelmatig terug in de top-ranking van Belgische loop- en triathlon-wedstrijden. Vanaf 2006 kiest hij resoluut voor het langere werk en full distance 1/1 triathlon.
Dit jaar kwam Wim – self coached – in Nice als 11de over de streep. Op het WK in Hawaii finishte hij in een super tijd van 9:08:13 als 40ste scratch! 3de Belg en 4de in zijn age-group 35-39 jaar!

Bart ColpaertBartCOLPIE in the lead

Ook Bart Colpaert (°2.09.1981) komt ons coaching-team versterken. Bart studeerde sport-wetenschappen en maakte op zijn 15de kennis met triathlon. Wij leerden Bart kennen eind de jaren 2000 toen hij deel uitmaakte van het PlanetX-Team met Wim De Doncker, Johan Smolders, Mario Appermans en Wim Van De Wielle.
In zijn carrière werkte hij met vele trainers samen. Als triathleet’coach passeerden Wim Van De Wielle, Luc Van Lierde, Kurt Herreman, Marino Vanoenacker en Bart Becquart de revue.
Bart zijn geliefde afstand is de Ironman geworden. Hij werd 2 keer top 10 in Frankfurt en 6de in Klagenfurt! Zijn overwinning in Challenge Almere (sept 2013) is ongetwijfeld het hoogtepunt uit zijn carrière!
Achteraf kreeg Bart af te rekenen met een weerbarstige achillespees. 2 operaties achter de rug gaat Wim Van de Wielle hem opnieuw begeleiden om zijn Hawaii-dromen te verwezenlijken.

Bart leerde veel van zijn trainers en komt via Preventielab en Pulso-coaching bij ons terecht!

Geïnteresseerd in coaching?
Vraag vrijblijvend informatie via info@3coach.be of via 1 van onze trainers

—————–
3COACH.BE is gespecialiseerd in one-on-one trainingsbegeleiding.
Advies op maat van jouw profiel, afgestemd op jouw doelen, jouw tijdsbesteding en jouw persoonlijke evolutie. We hebben in de voorbije jaren (sinds 2000) veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van recreanten zowel als topsporters.
Net als in een project begeleiden wij jou via mijlpalen naar je hoofddoel en utlieme droom.
Coaching is geen wiskunde. Er zijn verschillende wegen naar Rome! Het is een continue evolutie waarin goeie wederzijdse communicatie centraal staat.
Als ruggengraad gebruiken wij een professioneel coaching’intranet. En via lactaattesten houden we rekening met conditionele evolutie en schrijven opdrachten (schema’s) aangepast aan jouw actueel profiel en agenda (tijdsbesteding).
We werken wetenschappelijk onderbouwd en vertrekken van lactaattesten. De insteek is blessurepreventief en we nemen regelmatig tips & tricks mee mbt technische-, mentale- en voedingsaspecten. Immers moet ‘om je prestatie neer te zetten’ het totaalplaatje van de puzzel kloppen!