Bastien versterkt onze ploeg

Bastien De Zutter is 38 en al jarenlang een gepassioneerd loper. Sinds april versterkt Bastien onze 3COACH coaching-ploeg!
Bastien vertelt: ‘Het begon toen ik klein was, en mijn moeder mij gebood “een toertje te lopen” om stoom af te laten. En sindsdien ben ik nooit meer gestopt. Negen jaar geleden verhuisde ik naar Brussel, waar ik lid werd van de loopclub CEPAL, en later ook van Brussels Sightjogging; een vzw die toeristen in Brussel gidst <al lopend!>’
Bastien loopt wegwedstrijden, maar zijn hart gaat het meest van al uit naar trails en running treks. De landschappen, het avontuur, de ontmoetingen, er is niets op de wereld dat daar kan aan tippen!
Over de jaren heen ontdekte hij wat voor enorme mogelijkheden het verbeteren van zijn looptechniek bood. Bastien loopt al heel zijn leven, maar de grootste progressie en het meeste loopplezier boekte hij op een systematische manier door zijn looptechniek te verbeteren.
Gekend en erkend in zijn voormalige professionele omgeving ‘Danone Waters’ voor zijn motivatie-skills, besliste hij het beste van beide werelden te combineren en mensen te coachen om hen plezier te laten ontdekken van lopen met lichte en soepele tred en hen op die manier betere lopers te maken!’
Zelf heeft Bastien nog veel ambitie! Daarover meer de volgende weken en maanden via onze facebookpagina!
Welkom Bastien, én succes met jouw coachees en je persoonlijke uitdagingen!

prestatiefiche:
PB 20K 1:11:20

PB 16K 0:56:58
Winnaar van Trail de la Côte d’Opale 2012 (17K)
Winnaar van Singelcross Zaltbommel 2013 (10K)
Winnaar van Les Salles Trail en Haut Forez 2014 (25K)
Winnaar van Trail des Crêtes de l’Eau Noire 2015 (34K)
Solo running trek door de dolomieten: 225K en 11.000 D+
Solo running trek langs de Engelse kust: 250K

contact:
Bastien De Zutter
bastien@3coach.be
Bastien zal voornamelijk lopers coachen in de regio Brussel