#MeusergoesHawaii# wedstrijd&prijsvraag

Beste vrienden, beste sympathisanten,

Zaterdag 11 oktober staat onze coach al voor de 14de keer aan de start van de meest prestigieuze triathlon op deze planeet!

U kan hem steunen door onze strip te kopen of gewoonweg door een bedrag over te schrijven.
Deelnemen betekent kans maken op onze superprijzen!

strip 100°C hawaii 018De Strip “100°C in Hawaï” werd uitgegeven n.a.v. Christian zijn eerste deelname aan de Ironman in 1996. Een gekartonneerde uitgave, 28 pagina’s, gedrukt in 4 kleuren, individueel genummerd en voorzien van een bijlage met het wedstrijdverslag van 1996. Een echt collectors item! Bestaat in het Nederlands en in het Frans en is verpakt in spinnenwebpapier! Een hebbeding dat u ook als cadeau kan wegschenken ..

De strip kan u kopen voor 30 euro (zo lang de voorraad strekt).
20 euro gaat naar het Kinderkankerfonds en 10 euro naar Christian als sponsoring om zijn reiskosten mee te financieren!

Bij elke aankoop ontvangt u ook 1 wedstrijd-ticket met prijsvraag en kans op een gratis lichaamsscan bij RSLAB-Pro als onderdeel van een totale bewegingsanalyse!

Wat moet u doen om een strip te ontvangen:
schrijf per exemplaar 33 euro (30 euro + 3 euro verzendkosten) over op rekening nr 293-0155346-07; markeer in het memoveld hoeveel strips u wenst, in welke taal; vermeld naam & adres, en antwoord op de vragen:
– in hoeveel tijd zal Christian op 11 oktober de wedstrijd finishen?
– mét schiftingsvraag; in welke positie in zijn age-groep?

strip 100°C hawaii 001U wenst geen strip te ontvangen maar wil Christian wel steunen!
Voor elke 10 euro  die u overschrijft op het rekening nr 293-0155346-07 participeert u in de reiskosten en kan u 1 gok wagen; vermeld op uw overschrijving uw naam, zijn verwachte eindtijd en plaats in zijn age-groep!

Runners SERVICELABDe 3 deelnemers die de eindtijd het dichtste benaderen ontvangen van Runners Service Lab PRO in Zwijndrecht een gratis lichaamsscan als onderdeel van een algemene bewegingsanalyse!

Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!
Namens het Kinderkankerfonds! Namens Christian!

Groetjes,
3COACH